Az ősi temető küldetése

 (köszönet Twangnak)

Kiindulási hely: Mirendon főtere

Szerezhető tapasztalati pont: szerezz egy kütyüt és megtudod J

Cél: Megölni a csontsárkányt

 

  1. El kell menni Praxisba az ősi temetőbe, és meg kell keresni az öregembert (21ny, 6eny, 4e, 3ny, 3e, osveny, kapu, haziko, mond kuldetes)
  2. Meg kell keresni a köveket és a gyűrűt (ki, e, felvesz ko [zöld kő], ny, nez szem). Erre rádtámad egy vámpír de nem vészes. Ha megölted, akkor meg kell szerezni a gyűrűt, ami Lychnél van és a kék követ ami az egyik zombinál van (bemaszik koporso, k, ol zombi, e, ol zombi, nyit kapu, e, ol lych [rubinköves gyűrű]).
  3. Meg kell szerezni a többi követ (3e, d amíg Indakinhoz nem érsz, ny, felvesz ko [fehér kő], 2k, d, felvesz ko [sárga kő], ki, 2k, felvesz ko [piros kő], e, ol pap [lila kő]).
  4. Ha megvan mindegyik, akkor el kell menni Indakinhoz és neki kell adni a gyűrűt aminek a hatására elvezet a kőtáblához (ki, 3ny, ad gyuru indakin reszere)
  5. Meg kell fejtened a táblát. A táblába a 6-ból 4 követ kell behelyezned a megfelelő sorrendben (nez kotabla). A FEKETE azt jelenti, hogy ennyi kő van a helyén, a FEHÉR pedig azt, hogy ennyi jó kő van, ami nincs a helyén. Ha megvan a helyes kombináció (4 FEKETE), a kőtábla félrecsúszik.
  6. Ezután fel kell menni a toronyba, és meg kell ölni a sárkányt (fel, fel, le). Amint meglát Gharnon, hívja a csontsárkányt. 220000 TP, de nagyon erőseket üt. Érdemes ugrálva ölni. A csontkard valóban sokat ér. Én nem tudtam használni, de lehet, hogy te meg tudod fogni. Majd kiderül.

Megjegyzés: én a múltkor meg akartam csinálni a küldit és már meg volt mindenem és Indakinnak amikor odaadtam a gyűrűt nem csinált semmit.

A tanúság az, hogy mielőtt odaadnád neki a gyűrűt, hallgasd végig a szövegelését és amikor befejezi, akkor menj keletre majd menny vissza Indakinhoz és add oda neki a gyűrűt (ad gyuru indakin reszere [reszere nelkul nem mukodik]).