Mester és Tanítványa küldetés

 

Kiindulási hely: Mirendon főtere

Szerezhető tapasztalati pont: ?

Cél: A tanítványt elvinni a mesterhez :)

 

  1. El kell menni Dragtonba és ott meg kell ölni Dakatrynust a halálpálcáért (13k, ek, k, ek, 3k, ek, eny, e, ek, 2k, dk, 2k, 8eny, 10ny, d, hegyolsal, dk, híd, kapu, ad 10 arany ermet kapuor, 4k, nyit sullafa ajto, torony, keres szoba, letra, elhuz fuggony, atjaro, lepcso, le, megemel fogantyu, 3d[megölni a barlanglakókat mert nem engednek tovabb], le, 3e[megölni a barlanglakókat mert nem engednek tovább], lemerul medence 3le, 4k).
  2. Ha sikerült a halálpálcát megszerezni, akkor el kell menni Daemorrhoz (amelyiknek túlvilágillata van) (ki, 3ny, 3fel, ki, 3d, fel, 3e, fel, lepcso, fel, ny, le, nyit sullafa ajto, ki, 7ny, nyit ajto, ajto, ek, halalvagy daemorr)
  3. El kell kísérni a tanítványt a mesterhez(le, mond kovess, d, fel, ki, 7k, nyit sullafa ajto, torony, keres szoba letra)

Megjegyzés: Dakatrynus teleportálgatja magát. Ha egy nekifutásból leölöd akkor nincs gond. Ha elteleportálta magát akkor meg kell keresni. A Dragton térképnél leírtam, hogy melyik az a 3 hely ahová teleportálgatni szokta magát.